Joomla Free Templates by iPage Hosting

A Z   I D E I    M O T O R O S    M A J Á L I S   - SAJNOS -  E L M A R A D  !

                                                                                                     E L M A R A D  !

7. Majálisunk, amin fellép a Rock Fanatic

Írta: Kenéz Attila

  Kedves jó olvasónk! Motorosok és zenekedvelők!  

 Ismét csepegtetünk egy keveset, a május 9-én, szombaton, verőfényes napsütésben kezdődő bulinkról, melyre mindenképp gyertek el kutyástul, macskástul, gyerekestül. Jó, hozd az asszonyt is, bírni fogja.  


 
Cikksorozatunk második epizódja a Rock Fanatic zenekart kívánja közelebb hozni.  Több együttes mellett azért esett rájuk is a választás, mert szeretnénk a magyar rockzene ismert dallamait együtt énekelni veletek. Halljuk tehát most prózában, hogyan is vallanak magukról:

 

                            
   

 

  2013 nyarán alakult a Rock Fanatic, komoly múlttal rendelkező muzsikusokból. Először csak egy koncert erejéig állt össze a zenekar, egy motoros fesztiválon való rockerkedésre, de aztán annyira élveztük az együtt muzsikálást, hogy továbbgondoltuk a dolgot. Több tagcsere után alakult ki a ma már talán véglegesnek mondható felállás, nem csak együtt zenélünk, de szoros jó barátság köti össze a zenekar tagjait. 

    

 

   Leginkább magyar rock slágereket játszunk, a magyar rockzenét szeretnénk életben tartani, hiszen azt tapasztaljuk, hogy a közönség szereti együtt énekelni velünk a dalokat. Műsorunkon szerepelnek P.Mobil, Dinamit, Vikidál, Tunyogi, Edda és Bikini dalok. Természetesen a klasszikus külföldi előadók dalai sem állnak messze tőlünk, s talán saját számok is lesznek egyszer...

  

    Már biztos, hogy színpadunk tavalyi látványos formáját megtartjuk, sőt előszínpadi kiegészítéssel is ellátjuk, hogy a későbbiekben bemutatásra kerülő tánc csoport teret kapjon. Lesz a nagy sikerű rodeo bika, megint lesznek a gyereksereg számára szórakoztató játékok, csillámtetkó és arcfestés! Jelentkezni fogunk a Kátai söröző kínálatával és áraival, természetesen az ételkülönlegességnek minősülő pocakba valóról is előre közlünk minden fontosat.

   Nagyon szeretnénk, ha sokan lennénk megint! – Rajtatok is múlik! Táncoljátok apróra a murvát, koptassátok szálkásra a sörpadokat.

Folytatjuk! ...mert mesélni fogunk a további fellépőkről, a motoros felvonulásról, rendőrmotorosokról és a látványmotorozás atyaistenéről is.  Garantáljuk számotokra a legszebb napot. Fel a fejjel: itt a tavasz! 

Találatok: 3824

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

348989
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
87
65
460
210522
460
4389
348989

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések