Majális, május 10, INPERSONAE

Írta: Kenéz Attila

  Két hónappal ezelőtt cikksorozatot kezdtünk azzal a szándékkal, hogy értékes információkat nyújtsunk azon vendégeinknek, akik érdeklődve várják majálisunk zenei felhozatalát. Műsorunk szerkesztésén sokat fáradoztunk és nagy lelkesedéssel várjuk azt a pillanatot, mikor az első zenekar pergői és cinjei megszólalnak. Vájtfülüeknek és rock-szerelmeseknek, motorosoknak és minden érdeklődőnek adja magát az alkalom, hogy végre basszusok búgjanak és dallamok töltsék be fedett színpadunk előterét. 

  Küldetésünk ismét beteljesülni látszik! Közkívánatoknak is eleget teszünk és személyes igényünk örömét egyesítjük a legszebb tavaszi hónap 10.- napján: mert okunk és lehetőségünk van egy olyan rendezvényt létrehozni, mely évek óta tömegesen mozgatja meg Taksonyt. Sok éves tapasztalattal vagyunk bátrak fogadni országos cimboráinkat: azokat a motorosokat, kik messzi távolságokból érkeznek, mert tudják, hogy fellépőink magas színvonalon prezentálják kedvenc zenéinket. 

A Hollywood Roze Band, a Firkin és az AB/CD formációit már bemutattuk, most következzen az:

                                      

A zenekar 2011-ben alakult. A jelenlegi felállás a 2012-es taksonyi Motoros Majálison mutatkozott be először, mely a sorozatban a 4. fergeteges buli volt.

A tagok közül a szólógitáros Érces Norbert taksonyi, a többiek budapesti srácok. 

Hargittay Gergely, Hargittay János és Papp Zoltán korábban is együtt zenélt a két nagylemezzel is büszkélkedő VT6 zenekarban.

             

Az Inpersonæ zenei stílusa riffcentrikus metalmuzsika összetett dalszerkezetekkel; változatos ritmusokkal; nagyívű, dallamos énekkel; magyar dalszövegekkel. A fő zeneszerzők Érces Norbert és Hargittay János gitárosok, a szövegek többségét Hargittay Gergely énekes írja. A koncertrepertoár nagy részét ma már saját dalok adják, kiegészítve néhány régi VT6-szerzeménnyel.

A zenekar általában havonta 2-3 alkalommal koncertezik, többnyire kisebb budapesti klubokban, de szeretettel várják vidéki koncertszervezők, illetve zenekarok megívásait is.

            

2012-ben jelent meg az eddigi egyetlen Inpersonæ-stúdióanyag, a 314 című négyszámos demo. Ennek teljes anyaga meghallgatható itt: 

https://www.youtube.com/watch?v=NkmRLfcodwk. 

A zenekar első nagylemezének megjelenése 2015-re várható.

Érces Norbert – gitár;

Hargittay Gergely – ének;

Hargittay János – gitár;

Papp Zoltán – basszusgitár;

Surányi László – dob.

Elérhetőségek:

www.facebook.com/inpersonae

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Május 10-én, délután 4-kor nem fog zuhogni az eső, verőfényes napsütésben hullnak ránk a nap sugarai és magyar nyelven, saját dalaikat adják elő a fiúk. A felvonulás után sztenderre rakjuk forró gépeinket. ...és kezdetét veszi a koncert sorozat egy taksonyi fiatalember közreműködésével.

Köszönjük Norbi, hogy zenekaroddal vállaltátok ezt a kihívást.  - Sok múlik rajtatok, úgy hogy ne késsetek! Mi tudjuk, hogy nagyot fogtok szólni! 

                             

Találatok: 4777

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

386798
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
13
26
425
248569
465
2343
386798

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések